home

agenda

activiteiten en lezingen


wandeling


spirituele boeken


contact


links

Hotel Den Helder

Beurs voor bewustwording, spiritualiteiten & gezondheid.
Datum: zondag 10 april
Locatie: Hotel Den Helder
Adres: Marsdiepstraat 2a
Plaats: Den Helder
Tijd: 11.00 uur - 17.00 uur
Entree: €5,- (kinderen tot 12 jaar onder geleide gratis)

Consult: maximaal €5,-
Info: 06-44993248 Joke Oosterbeek
E-mailadres: spirituelestichtingagaphe@gmail.com

Voor een overzicht van alle deelnemers aan de beurs klik hier. Hiermee opent u een excel document. Als u op een onderstreepte naam klikt krijgt u een korte introductie van de deelnemer. Ook vindt u bij diverse deelnemers een link naar de website van de deelnemer.

Op de beurs is er speciaal een tafel met boeken 'een ruiltafel' gereserveerd.
De oorspronkelijke boeken zijn boeken geweest van een dierbare vriendin die ze ons heeft nagelaten om te verkopen op de beurs. Dan zou er een extraatje binnen komen voor de beurs. Wij hebben ervoor gekozen om haar er blijvend bij te betrekken door een ruiltafel te creëren en het ruilsysteem in het leven geroepen. Een boek kan worden geruild als je dit uit hebt wat anders uiteindelijk in een boekenkast vruiltafelerdwijnt tussen andere gelezen boeken. Het schept de mogelijkheid  de "lessen" door te geven en daarbij een boek in handen te krijgen wat misschien op je ligt te wachten.
Gun je boek een tweede leven waar je een ander plezier mee kunt doen. Uiteraard zijn dit boeken met gerelateerde thema's die je op de beurs terugvindt.

 

Dus neem je gelezen boeken mee naar de beurs.


Tijdens de beurs zullen Nel van Dalen met Adri Nobel, Ellen Engelman en Anneke Bleeker lezingen van ongeveer 30 minuten verzorgen.

12.30 uur: Nel van Dalen en Adri Nobel: Violette vlam.
Wat de aartsengel Zadkiël, Quan Yen, Saint Germain, de Engelen van de Violette Vlam en de Violette  Vlam voor ons kan betekenen. Stel je ervoor open en ervaar.

14.00 uur: Ellen Engelman: In balans met hartcoherentie.
Het ritme van ons hart varieert sterk. Mede afhankelijk van ons gedrag en inspanning.
Wanneer je met behulp van ademhalingsoefeningen je hartritme in balans brengt, wordt de balans overgenomen door je lichaam.
Zo kun je onder anderen stress verminderen, van je slaapproblemen afkomen, overgangsverschijnselen verminderen en ook bij ADHD heeft deze techniek, die gemakkelijk door kinderen wordt aangeleerd en geïntegreerd een geweldig resultaat.
Kom luisteren en ervaren en maak je hart en jezelf gelukkig!

15.30 uur: Anneke Bleeker: Laten we ons gezonde verstand gebruiken!
Gezond verstand! Wat is gezond verstand? Dit ten aanzien van voeding, medische oproepen, allerlei vraagstukken waarbij velen zich overgeven aan de mening van de massa.
Iets is er niet voor niets dus aanvaarden we dat. Kan dat zonder je eigen gezonde verstand te gebruiken?

 

Wij heten je van harte welkom op de beurs als bezoeker en/of als (toekomstig) beurs deelnemer!

 

powered by: Marcel Oosterbeek