home

agenda

activiteiten en lezingen


wandeling


spirituele boeken


contact


links

Café de Schelvis

Beurs voor bewustwording, spiritualiteiten & gezondheid.
Datum: zondag 15 april
Locatie: Café de Schelvis
Adres: Koog 3
Plaats: 1722 EM Zuid-Scharwoude
Tijd: 11.00 uur - 17.00 uur
Entree: €5,- (kinderen tot 12 jaar onder geleide gratis)

Consult: maximaal €5,-
Info: 06-44993248 Joke Oosterbeek
E-mailadres: spirituelestichtingagaphe@gmail.com

Voor een overzicht van alle deelnemers aan de beurs klik hier. Hiermee opent u een excel document. Als u op een onderstreepte naam klikt krijgt u een korte introductie van de deelnemer. Ook vindt u bij diverse deelnemers een link naar de website van de deelnemer.

Waar staat Agaphe voor.
Agaphe volgt de lijn van haar voorgangers en staat voor ontwikkeling in bewust worden en voor spirituele ontwikkeling. Via de beurs is het mogelijk nieuwe inzichten, bijzondere ontmoetingen en inspiratie op te doen. Het samenbrengen van vele disciplines kan ons allemaal verrijken. Vele disciplines kunnen naast elkaar op de beurs staan, juist de raakvlakken een andere kijk en/of overlappingen, kunnen elkaar versterken.
Spiritualiteit blijft een onmisbare pijler voor de beurs en zal een belangrijke aanvulling krijgen, namelijk op een aardse manier bezig zijn met bewustwording. Meer bewust worden/zijn van hoe je in het leven staat en hoe je omgaat met nieuwe ervaringen.
Hierbij kun je denken aan als verzorging voor jezelf als bijv. voeding en items die zich bezig houden met omgaan met jezelf en de ander waarbij jij een voorbeeld voor een ander kan zijn. Dit wordt door sommige mensen overigens ook spiritualiteit genoemd...

De beurs en de informatie die we vermelden in de nieuwskrant is een richting, een richting die je kunt gaan als je op zoek bent naar het vinden van antwoorden, dus niet het krijgen van oplossingen.
De oplossing ben jezelf en vind je in jezelf.
Iedereen op de beurs is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen handelen en uitspraken.

Publicatie doen we samen:
Wil je in jouw omgeving laten weten dat we een beurs of een andere activiteit organiseren, dan kun je dit delen door het verspreiden van de informatie in jouw netwerk.
Ook kun je helpen door actief mee te werken van het opplakken van posters en verspreiden van flyers.

Je bent op 15 april vanaf 11 uur van harte welkom
in de Schelvis in Zuid-Scharwoude.

 

powered by: Marcel Oosterbeek