home

agenda

activiteiten en lezingen


wandeling


spirituele boeken


contact


links

Agnes Zaal, Another Day in Paradise

Another Day in Paradise is het bureau voor kleuradvies en interieurstyling van Agnes Zaal.
In haar werk als kleur- en interieurstylist levert Agnes een bijdrage aan de bewustwording van onze innerlijke ruimte door het bewust toepassen van kleuren, materialen en natuurlijke elementen. Door deze emotionele en spirituele wisselwerking ervaren we meer vreugde, zelfvertrouwen, inspiratie en creativiteit.

Feng Shui-advies
Op de beurs voor Bewustwording, Spiritualiteit & Gezondheid geeft Agnes speciaal voor die dag een persoonlijk Feng Shui-advies.
Aan de hand van jouw persoonlijke Feng Shui element ontdek je welke kleur- & interieurstijl bij jou passen.

Another Day in Paradise ontwikkelt kleurconcepten voor het interieur van bedrijven, scholen, praktijken en particulieren.
Ook verzorgt zij workshops, lezingen en presentaties voor mensen die meer willen weten over kleurtoepassingen in het interieur en de emotionele aspecten van kleur.
Haar inspiratiebronnen zijn een mix van westerse kennis en wetenschap over kleur en vormgeving, de omgevingspsychologie, healing environments en de Chinese filosofie van Feng Shui.

Zie ook www.anotherdayinparadise.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Klasien Wiersma
Oriëntatie cursus Shamandrama

De school voor Shamandrama
Brengt  je in beweging om meer uit je leven te halen.
Nieuwe ontdekkingen te doen en creatiever je leven ter hand te nemen.

Aan het woord is ソTrudai Koning, Shamanistisch raadsvrouw, psychodramatrainer, hypnotherapeut, schrijfster en kunstenaar

ソTrudai vertelt: “wij werken vanuit een eeuwenoude levensfilosofie en geneeswijze: het Shamanisme. De andere peiler van waaruit we werken is de Psychodrama. Gezamenlijk dragen ze bij aan het in balans brengen van lichaam en geest.

Bij Pantheorai leer je de krachten van de natuur kennen en deze “spirits” integreren in je dagelijks leven.”

Persoonlijke groei betekent terug naar je kern ソTrudai Koning, de drijvende kracht en oprichtster van het centrum Pantheorai.

Wat mij intrigeert en inspireert als Shamaan en psychodramaturg om mensen opnieuw in beweging te laten komen. Anders gezegd:” waar word ik blij van en wat stimuleert mij om mijn werk te doen zoals ik het doe.?”

Ondanks de weerstand of misschien dankzij de weerstand zie ik mensen voorbij de angst de volgende stap maken. Ze durven hun dromen te uiten en ze hebben de moed om voorbij hun eigen weerstand en alle oordelen en vooroordelen de richting in hun leven te kiezen waar zij enthousiast en blijmoedig van worden. Voorbij alle maatschappelijke verwachtingen nemen ze verantwoording voor eigen keuzen en richting. Ze kunnen uiteindelijk ‘HO’ zeggen tegen mensen en situaties waarmee ze niet verder komen. Ze leren naar mogelijkheden kijken in plaats van beperkingen. Ze leren alles zien als een uitdaging en een leermoment. Kortom ze volgen hun eigen flow met respect voor zichzelf en anderen. Ik voel hoe de inspiratie vrij komt. Een creation of evolution; een creatieve verandering is voelbaar zichtbaar in het contact. Er komt vreugde en energie vrij. Samen ervaren we een open blik, enthousiasme en een ongekende drive of flow in de dingen die we doen. Heerlijk om deze verandering te mogen meemaken. Van consumptief gedrag naar creatieve gedrag.

Pantheorai biedt aan een 2-jarige basistraining en een 2-jarig vervolgtraject. ( permanente educatie weekenden) aan de school voor Shamandrama

In een jaar met 20 lesdagen op vrijdag en/ of  zaterdag, wordt er gewerkt vanuit de psychodrama en het shamanisme met meditatie, lichaamswerk, familie -en organisatie opstellingen, klank, zang, dans en poëzie en creativiteit

Als de natuur je beste vriend is en jij jezelf beter wil leren kennen, anders gezegd als jij van buiten en van binnen wilt leven en het gevoel wilt hebben dat wat je doet bij jou past dan ben je welkom/thuis bij de school voor Shamandrama. De jaartraining start in maart en september. 4 september 2010 Opendag.

Oriënterende  tweedaagse Shamandrama
Vrijdag 14 en zaterdag 15 mei 2010 van 10.00 -16.00 uur.

De eerste dag is een inleidende dag over de verschillende werkvormen en filosofie binnen de school voor Shamandrama. Er worden oefeningen gedaan die direct te maken hebben met verwonderen en verbinden. De tweede dag werken we met iets achter je te laten, dit is een verschil met loslaten. Transformatie en verstillen zijn onderdeel van deze dag.

Al met al een interessant gegeven om nieuwsgierig naar te zijn.

Familie opstelling in de voorouderlijke lijn. Dit najaar 2010.
Soms kom je in gedrag of situaties jezelf tegen waar je jezelf niet in herkent, maar het toch voelt. Dit zijn veelal items die via onze bloedlijn zijn doorgegeven. Te denken valt aan buitensluiten, overdreven ambitieus, jaloezie, verstarring, angst voor armoede etc. Schotse wetenschappers hebben ontdekt dat b.v. periodes van honger nog generaties terug te zien is in ons gedrag. Ben jij nieuwsgierig naar gedragingen uit je bloedlijn. Kom dan naar Familie opstelling.

Dansen rond de chakra's voor vrouwen
Iedere 2e dinsdag van de maand van 19.30 -21.30 uur

Shamanistische trancereizen op het geluid van de drum:
iedere 3e dinsdag van de maand van 19.30 – 21.30.

Kundaline meditatie en oerritmedans:
iedere 4e maandag van de maand van 19.30 – 21.30 uur

Pantheorai biedt vele activiteiten zoals, zweethutceremonies, vuurloop, een Vision retraite, lezingen, handvasting, natuurretaite, familievoorstellingen, opvoeden in een andere tijd.

Voor meer informatie www.pantheorai.nl of email: info@pantheorai.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Even voorstellen...

Mijn naam is Esther Langelaan-Benschop. Ik ben 38 jaar, getrouwd met Frans en heb geboorte mogen geven aan twee prachtige kinderen: Linde (4) en Elize (1).

Van 1995 tot 2007 heb ik in liefde als juf op de Margrietschool in Julianadorp gewerkt. In deze periode heb ik verbinding mogen maken met een paar honderd kinderen en hun belevingswereld, hun innerlijke wijsheid, de problemen die ze in het leven tegenkomen, maar ook het verlangen om werkelijk gezien te worden. Door alle 'verplichtingen' die bij de taak van leerkracht om de hoek komen kijken (en waarvan enkelen voor mijn gevoel mij steeds meer beperkten om er voor het kind te zijn), heb ik in 2007 het onderwijs losgelaten en is hierna mijn praktijk 'Vraia' geboren.

Mijn in 2007 met succes afgeronde opleidingen tot energetisch therapeut en kindertherapeut, mijn jarenlange ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en mijn persoonlijke ervaringen als moeder van twee prachtige nieuwetijdskinderen vormen met elkaar een stabiele basis waarop ik zowel volwassenen als kinderen kan begeleiden.

Wat kan ik voor je betekenen?
Als energetisch therapeut ben ik in staat je te begeleiden in het verwerken van oud zeer uit het karmische verleden, het verwerken van oud zeer uit het genetisch verleden, het verwerken van het geboortetrauma, het openen van het hartchakra, het herstellen van zielsverlies in dit leven, het onthechten van niet-eigen energie en bewustwording van de energie van het Hoger Zelf. Tijdens de behandelingen combineer ik het sjamanistische Soul Retrieval met diverse moderne psychotherapeutische methoden, zoals gesprekstechnieken, regressietechnieken, NLP, Voice Dialogue en visualisaties.

Als energetisch kindertherapeut ben ik er voor kinderen die een zetje nodig hebben om weer in zichzelf te geloven, om hun eigen kracht te herinneren, om allerlei vormen van verlies een plekje te kunnen geven en om problemen los te kunnen laten. Tevens begeleid ik hoogsensitieve kinderen in het leren omgaan met hun gevoeligheid.

Om de eerste stap in deze 'bewuste' richting (met name voor de ouders) wat makkelijker te maken, heb ik een aantal kinderworkshops ontwikkeld, waarin de kinderen zichzelf (en de wereld om hen heen) beter leren te begrijpen en een diepere verbinding leren te maken met bijvoorbeeld hun eigen centrum en met hulpbronnen zoals edelstenen, krachtdieren, engelen, de vier elementen, kleuren of de natuur.
Tevens heb ik een bewuste zwangerschapscursus ontwikkeld, waarin contact met hart en ziel centraal staat. Onder liefdevolle begeleiding kun je leren in je kracht te gaan staan en je op een diep niveau te verbinden met jezelf en je kindje, zodat je je in vertrouwen kunt overgeven aan je zwangerschap en het proces van geboorte geven.

Ik ontmoet je graag op de beurs!

Een liefdevolle groet,
Esther

Praktijk Vraia - Bron van licht en liefde
www.vraia.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn naam is Marcel Oosterbeek (1963) geboren en getogen in Den Helder, alweer bijna 25 jaar getrouwd en verwend met twee prachtige kinderen.
Op de beurs van Agaphe kunt u met mij kenismaken en met Life Coaching.
Als Life Coach ondersteun ik het emotionele aspect van de persoonlijke ontwikkeling. Ik ben geen mentor die zegt wat je moet doen, ik zorg ervoor dat jij zelf de oplossingen vindt. Ik stelt vragen die leiden tot de juiste antwoorden. Ik geeft geen adviezen vanuit mijn eigen wereld. Ik kijkt door een neutrale bril naar de situatie en laat het beste uit jou naar boven komen.
Ik doorbreek de oude patronen die je niet dienen en integreer nieuwe patronen.
Ik help niet, maar ondersteun je. Ik leer je om op een andere plek te zoeken dan dat je tot nu toe gedaan hebt. Wanneer je het resultaat wilt veranderen zul je ook je actie moeten veranderen.

tot ziens op de beurs!

www.marceloosterbeek.nl
marceloosterbeek@gmail.com
06-44993240

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ilma zal ook aanwezig zijn op de beurs, zij geeft veel verschillende workshops, van percussie, mozaïek,massage, yoga en engelen, alles in het teken om jou in verbinding te brengen met de bron, jou bron , je zelf en alles om ons heen.
Het innerlijk  licht samen doorgeven en beleven

Deze workshops dagen zijn erg in trek, je kunt met je partner, kind, vriend of vriendin komen.
Er is de Yoga & Massage dag,  een lief voor je zelf dag ;) hier ga je lekker stretchen en realxen, zelf werken met de chakras, meridianen en hoe je je eigen energie kunt reinigen en weer opladen. Iedereen bezit helende kwaliteiten.

De Engelen workshop, ook hier leren we ons verbinden met helende genezende energie ;)
 De Engelen meditaties maken je bewust hoe deze energieën kunt oproepen en sturen en gebruiken voor jou welzijn en dat van anderen.Leer contact maken met jou beschermengel en de Engel in je zelf, hoe kun je zelf helende energie creëren , samen werken met de Engelen en je leren open stelen voor hun intuïtieve boodschappen, door middel van intuïtief schrijven.

Verbindend communiceren is een korte introductie workshop waarbij je om leert gaan met conflictvolle situaties.
Leren zeggen wat je voelt en echt bedoelt, je openen voor je eigen gevoelens en behoeftes en die van de ander.
Echt communiceren vanuit de kern van jezelf, vanuit een open hart. Dit vraagt goed te luisteren, bij je zelf naar binnen te gaan en jezelf de vraag te stellen, “hoe voelt iets ? en wat wil ik ?En dan  direct en zuiver een verzoek durven doen. Iemand werkelijk zeggen wat je voelt en wilt. Elkaar bereiken en raken, in de kern, je gehoord en gezien voelen, communiceren vanuit het hart .
Er wordt tijdens de workshop een 4 stappen model gepresenteerd, tijdens de beurs kun je als consult je eigen conflict situatie inbrengen, of iets anders waar je de verbinding in mist met de ander.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn naam is Benito Kaarsbaan en ben medium en o.a. gespecialiseerd in Tarot leggingen. Ik ben in staat anderen inzicht te geven in situaties waar ze in zitten/zaten en hoe de toekomst eruit ziet als ze sommige stappen nemen.
Dit doe ik d.m.v. het aanvoelen van energieën (aura’s) en bewuste / onbewuste emoties en d.m.v. te communiceren met je innerlijke- gids.

Tarotkaarten kunnen een spiritueel proces op gang brengen en u helpen uw eigen wijsheid naar boven te laten komen. Ze kunnen ons inzicht verschaffen over ons eigen en andermans handelen.
Symbolen beleef je, u wordt erdoor begrepen en meegenomen, als het goed is dringen ze in ons diepste wezen door.

Mijn motto is: Je bent wat je denkt !!!!!!!!!!
Website: www.hexadethekey.com
Mail: benitokaarsbaan@hotmail.com

Telefoon: 0224-720208 / 06-22099626

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

powered by: Marcel Oosterbeek