home

agenda

activiteiten en lezingen


wandeling


spirituele boeken


contact


links

Agnes Zaal, Another Day in Paradise

Agnes Zaal van Another Day in Paradise ontwikkelt kleurconcepten voor het interieur van bedrijven, scholen, praktijken en particulieren. Ook verzorgt zij workshops, lezingen en presentaties voor mensen die meer willen weten over kleurtoepassingen in het interieur en over de emotionele aspecten van kleur.
Another Day in Paradise vindt haar inspiratiebronnen in een mix van westerse kennis en wetenschap over kleur en vormgeving, de omgevingspsychologie, healing environments en de de Chinese filosofie van Feng Shui.

Feng Shui-advies
Op de beurs voor Bewustwording, Spiritualiteit & Gezondheid geeft Agnes speciaal voor die dag een persoonlijk Feng Shui-advies.
Aan de hand van jouw persoonlijke Feng Shui element ontdek je welke kleur- & interieurstijl bij jou passen.

Another Day in Paradise ontwikkelt kleurconcepten voor het interieur van bedrijven, scholen, praktijken en particulieren.
Ook verzorgt zij workshops, lezingen en presentaties voor mensen die meer willen weten over kleurtoepassingen in het interieur en de emotionele aspecten van kleur.
Haar inspiratiebronnen zijn een mix van westerse kennis en wetenschap over kleur en vormgeving, de omgevingspsychologie, healing environments en de Chinese filosofie van Feng Shui.
Extra informatie kunt u hier lezen.

Zie ook www.anotherdayinparadise.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn naam is Marcel Oosterbeek (1963) geboren en getogen in Den Helder, bijna 25 jaar getrouwd en verwend met twee prachtige kinderen.
Op de beurs van Agaphe kunt u met mij kenismaken en met Life Coaching.
Als Life Coach ondersteun ik het emotionele aspect van de persoonlijke ontwikkeling. Ik ben geen mentor die zegt wat je moet doen, ik zorg ervoor dat jij zelf de oplossingen vindt. Ik stel vragen die leiden tot de juiste antwoorden. Ik geef geen adviezen vanuit mijn eigen wereld. Ik kijk door een neutrale bril naar de situatie en laat het beste uit jou naar boven komen.
Ik doorbreek de oude patronen die je niet dienen en integreer nieuwe patronen.
Ik help niet, maar ondersteun je. Ik leer je om op een andere plek te zoeken dan dat je tot nu toe gedaan hebt. Wanneer je het resultaat wilt veranderen zul je ook je actie moeten veranderen.

tot ziens op de beurs!

www.marceloosterbeek.nl
marceloosterbeek@gmail.com
06-44993240

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De3weg, een praktijk geestelijke en spirituele levensbegeleiding voor:

Rouw- en verlieservaringen

Levensvragen

Zingevingsproblematiek

De gesprekken helpen u om uw zinbeleving en levensbeschouwing opnieuw met elkaar te verbinden.

Wat houdt deze begeleiding in?
In ons leven van alledag maken we allerlei uitersten mee. Meestal overkómen die ons. Soms zijn dit nare momenten, zoals pijn of rouw, soms ook mooie momenten bij bijvoorbeeld de verwondering van een natuurwandeling of in de ontmoeting met een bijzonder iemand. Bij zulke gebeurtenissen ervaar je dat het leven lang niet altijd vanzelfsprekend is. Waarom gebeurt mij dit, wat is de bedoeling van deze ervaring, hoe ga ik nu verder? Deze levenservaringen nodigen je dan a.h.w. uit om ze in te passen in je levensvisie. Zo kan het dus zijn dat tegenstellingen – zoals voorspoed en tegenslag, geluk en verdriet, vrijheid en tegenwerking, warmte en eenzaamheid – de bron en de motor zijn voor levensverdieping en spirituele groei.

Zinbeleving en zin-zoeken zijn echter in onze samenleving steeds meer geïndividualiseerd. De3weg is een praktijk die jou professionaliteit biedt in levensbegeleiding. In gesprekken wordt jou geleerd om je leven en je zinbeleving (opnieuw) met elkaar te verbinden.
De therapieën – die vaak wel worden vergoed door de ziektekostenverzekeraars – helpen jou dus met jouw levensvragen in jouw concrete leven.

Drs. Peter Kortekaas heeft ruime ervaring in het onderwijs en als geestelijk verzorger, o.a. bij defensie.
Voor informatie kunt u kijken op www.de3weg.nl of per mail kortecasus@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De sleutel tot uw welzijn ligt in de energie in en rondom uzelf.

Graag  willen wij u kennis laten maken met ons product, welke een zelfhelende werking heeft dankzij Zero Point Energy.
De zelfhelende kracht van ons lichaam wordt hierdoor geoptimaliseerd en versterkt.
Het helpt ons lichaam een homeostatische conditie te verkrijgen.
Dit product werkt dankzij Zero Point Energy. Het brengt ons lichaam op celniveau in balans.
Het geeft  meer energie, zorgt voor meer balans, snellere wondheling, vermindert in de meeste gevallen na een behandeling vrijwel direct pijnklachten zoals; hoofdpijn, ontstekingspijnen, enz.
Ook wordt o.a.  de kwaliteit, aantoonbaar,  van ons bloed verbeterd.

Een gerichte behandeling duurt slechts 10 minuten.
Normaal € 17,50 tijdens de beurs slechts € 5,00.
Graag zien wij u op de beurs voor alle informatie.

Inez van Ederen  
0640180804

Ben de Jong
0654727673

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wij zijn Angelique en Reinier Kramer en samen hebben wij 2 dochters van 11 en 8 jaar.
Angelique heeft dagelijks te maken met een diversiteit aan mensen door haar werk in een supermarkt, Angelique volgt naast haar werk een opleiding voetreflex massage om dit later bij Crystalstone.nl  toe te voegen.
Reinier werkt bij het Ministerie van Justitie op kantoor en heeft hierdoor veel contact met diverse soorten mensen van allerlei  nationaliteiten.

Samen zijn wij sinds een jaar bezig onze website op poten te zetten, wat aardig lukt door veel contacten te leggen, wij zijn hiertoe gekomen doordat onze hobby edelstenen verzamelen is.
Wij presenteren ons  en de producten door op markten en beurzen te staan.
Ons doel is om andere mensen het mooie van  kristallen en mineralen te laten ervaren en dat proberen wij te doen door kwaliteit en prijsverhouding op een juist niveau te houden.
Iedereen die een vraag heeft over edelstenen die proberen wij zo  goed mogelijk te beantwoorden op juistheid dit geldt zowel op markten en beurzen als via de webwinkel.
Via de webwinkel leveren wij door heel Nederland maar ook buiten Nederland (Europa/Wereldwijd).

Onze produkten zijn Edelsteen bollen, schijven, piramides, schedels, beelden, hangers en ringen (ook .925 zilver nikkelvrij), trommelstenen, ruwe edelstenen, pendels, waxinelichthouders, lampen, duimstenen, knuffelstenen, massage stenen, engelen, edelsteen water, obelisken, clusters, geoden, punten, staven, merkaba, wierook/staaf en kegel, splitkettingen en armbanden en veel meer.

Kom gerust een kijkje nemen en tot ziens op de beurs,

Met vriendelijke groet,
Reinier en Angelique Kramer

Web: www.crystalstone.nl
Mail: info@crystalstone.nl
Tel.: 0223757556
Mob.: 0614966169

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mag ik me voorstellen: mijn naam is Marysia Wilczewska en ik ben lifecoach, healer en stervensbegeleider bij dieren. Ik heb een holistische praktijk (EKARAIA) voor coaching, healing en training in Bovenkarspel.
Ik werk met mens en dier, met heel mijn hart en ziel.
Wat heb ik u en uw huisdier te bieden?
Als healer (voor mens en dier) kan ik er aan bijdragen dat U of uw huisdier zich veel beter, gezonder en vitaler voelt en in BALANS komt door de helende energie die ik door mijn handen laat stromen.

Als lifecoach kan ik u begeleiden en ondersteunen bij allerlei situaties waar u zelf niet uitkomt. Ik houd u een spiegel voor, ik laat u zelf  hulpbronnen aanboren die u helpen om zelf verder te gaan, ik zorg er voor dat u in beweging komt en andere acties onderneemt die tot een ander resultaat leiden, zodat u weer in uw kracht komt en energieker en plezieriger leven kunt leiden.

Mijn specialisatie is echter het begeleiden van huisdieren bij hun stervensproces, wat niet alleen helend maar ook troostend en verlichtend werkt - voor het dier en voor u als zijn metgezel.
Mijn tweede specialisme is rouwbegeleiding na het overlijden of verlies van het huisdier, zodat u in liefde en dankbaarheid uw geliefde huisdier kunt loslaten. Ook andere gezinsleden (bijv. kinderen) en dieren in het gezin, die erg last van hun verloren maatje hebben, kan ik helpen dit verlies te dragen.

Nieuw en uniek in Nederland zijn de workshops "Verlies en rouwverwerking na het overlijden van huisdier" en "Healing bij dieren (zie voor meer info de website van EKARAIA).

Wilt u persoonlijk kennis maken met mij? Kom dan naar de Agaphe beurs (soms sta ik ook op andere beurzen, zoals onlangs op de Dieren Wellness Event in Soest).

Neem svp een foto van uw huisdier mee naar de beurs, indien u een behandeling (op afstand) voor hem wilt.

N.B. De natuurgeneeskundige consulten van EKARAIA worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Kijk op mijn website welke dit zijn en check uw polis.

Marysia Wilczewska
www.ekaraia.nl
Telefoon 0228-517385 / 06-13817603

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De Lichtcirkel in Zwaag, geleid door Ellen Schouten, bied al vele jaren ondersteuning in het groeien naar bewust ZIJN. Het uitdragen van de nieuwe energie, het uitleggen hoe je de scheppingskracht een plaats kunt geven in het leven van nu, het schrijven van persoonlijke zielen boodschappen die een ondersteuning zullen zijn in het herkennen van je, soms eeuwenoude, patronen en gewoontes. Het begeleiden van groepen, waarin samen delen, helen betekent en het geven van persoonlijke consulten, zullen je helpen inzicht te krijgen in je vastgezette patronen, soms al levens lang. We gaan vrij worden en zijn wie we WERKELIJK zijn. We mogen gaan groeien in vreugde, in plaats van ervaringen op te doen door middel van lijden. Tevens schrijft Ellen spirituele gedichten en schildert ze samen met Mirjam Koster spirituele schilderijen.

Meer is te lezen op de websites: www.lichtcirkel.org, www.thenowdimension.nl (spirituele schilderijen) en www.spirituelegedichten.nl.

Voor vragen kun je mailen naar info@lichtcirkel.org of bellen 06-10483780.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yvonne RiemensNatuurgeneeskunde in Balans
Mensen komen bij mij met verschillende klachten, mentaal (geestelijk) of fysiek (lichamelijk). Vermoeidheid, hoofdpijn, geen energie, hoe kom ik weer bij mij zelf, hoe kan ik van mezelf houden tot tenniselleboog, rugpijn, voedingsintolerantie, aambeien etc etc. En toch behandel ik iedereen vanuit het standpunt dat alles bij emoties vandaan komt. Als je emotionele blokkades weghaal, krijg je weer ruimte, gaat de energie weer stromen en boor je je "eigen heel vermogen" weer aan.
Hierbij gebruik ik NEI, Integra, Bachbloesem, healing, vitaminen en mineralen, homeopathie, healing etc. Ik test alles uit met kinesiologie, waardoor je altijd dat krijg wat je nodig hebt en nooit te veel. Hierdoor zorg je ervoor dat ook je eigen lichaam zich op zijn eigen manier kan herstellen.
Maak op de beurs kennis met deze behandeling en verbaas je over de effecten die het heeft.
De zorgverzekering vergoedt deze behandeling, kijk je zorgpolis hiervoor na of je er ook voor verzekerd ben!
Ik hoop je te zien op de beurs!

Zonnige groeten,
Yvonne Riemens-Rol, natuurgeneeskundig therapeut
www.natuurgeneeskundeinbalans.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ing’s massage

Ingrid NieuwlandMijn naam is Ingrid Nieuwland, ben 38 jaar oud,  geboren in Heemskerk en woon alweer een tijd  in Alkmaar. 
Na mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste en pedicure ben ik gaan werken in een zorghotel in Alkmaar. Heel erg leuk omdat je te maken krijgt met veel verschillende mensen. Mensen die van buiten  voor een verwendag komen zowel mensen uit het hotel die aan het revalideren zijn. Dat vraagt toch weer een andere benaderingswijze.
Omdat ik het werken met mensen met een hulpvraag erg boeiend vond, ben ik de opleiding voor sociaal pedagogische  werker gaan volgen.  Sindsdien werk ik in een zorginstelling als verzorgende.
Het masseren heeft me nooit losgelaten en daarom ben ik in 2006 de opleiding voor Stoelmassage gaan volgen. Sindsdien ben ik licentiehouder van Touch Pro Europe.  Na mijn diploma ben ik meteen bij verschillende sportevenementen, vrouwendagen en vakantiebeurzen aan de slag gegaan.
Sinds kort ben ik ook te vinden op paranormale en wellness-beurzen. Voorheen was ik een fervente bezoeker van paranormale beurzen.
Ik zal even in het kort vertellen hoe ik werk en wat een stoelmassage inhoudt.
Stoelmassage is een Japanse drukpuntmassage, die op een speciale behandelstoel gegeven wordt. Omdat u uw kleding aanhoudt, is de drempel lager om het aan te gaan dan bij andere massages.
De lichaamsdelen die ik masseer zijn uw hoofd, nek, rug, armen, handen en heupen. Door het behandelen van specifieke drukpunten op de energiebanen, worden alle lichamelijke functies geactiveerd , kunnen blokkades worden opgeheven en kan de energie weer beter doorstromen.
Omdat ik mijn massages met volle aandacht en energie geef,voel ik precies waar de blokkades zitten en  werkt het dieper op uw zijn in.
Tot ziens op de beurs!
Een lieve, ontspannende groet,
Ingrid Nieuwland

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Linda HagenaarsMijn naam is Linda Hagenaars. Vanuit eigen ervaring met vage ziektebeelden ben ik Natuurgeneeskunde gaan studeren. Vanuit mijn eigen praktijk Bel-Vita aan de Moerbeek in ’t Veld en Noord 84 a te Schagen mag ik nu anderen helpen bij hun ziekte, mens en dier.
Ik ben een geaccrediteerd therapeut, hetgeen inhoudt dat consulten worden vergoed bij een aanvullende zorgverzekering. Wat bij mij binnen mijn praktijk voorop staat is dat we gaan zoeken naar de oorsprong van uw klachten. Hierbij besteed ik veel tijd met u om uw historie, leefstijl, waarvan voeding heel veel uitmaakt, naast de oorzaak van uw ziek zijn gaan bekijken. Symptoombestrijding is zo beperkt. Uw hele systeem moet goed samenwerken waardoor klachten kunnen worden verzacht of opgeheven. Verschillende manieren van onderzoeken is mogelijk. Een holistisch bloed-,  ontlastings- of urine-onderzoek alsmede energetisch testen behoren tot de mogelijkheden. Behandelingen zijn mogelijk d.m.v. voetreflexologie, oligotherapie, bioresonantie, orthomoleculair en voedingsadviezen.

Wat ik graag aan mensen adviseer, ook wanneer men (nog) geen klachten heeft is om zeker te zorgen dat men voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Ook al zijn we heel gezond aan het eten, ook gezonde voeding kan ons ziek maken. Voeding moet bij je passen.

Graag laat ik u tijdens de beurs kennis maken met een paar producten die kunnen bijdragen aan uw algehele gezondheid.

Een Hartelijke Groet en graag tot ziens op de beurs!
Linda Hagenaars, Bel-Vita.
06-22365771

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Johannet van HaszMijn naam is Johannet van Hasz (1967) Sedert 12 jaar coach ik met veel liefde en passie mensen met zowel fysieke als psychische problematiek.
Ik combineer daarbij mijn kennis uit de reguliere- en alternatieve geneeskunde met mijn paranormale begaafdheid en draag daarbij de spirituele lessen en wijsheid over die ik in de loop der jaren heb opgedaan. U kunt bij mij terecht met levensvragen, vragen omtrent overleden personen, chronische gezondheidsklachten, traumaverwerking, hooggevoelige personen, kinderen met ADHD enz.
Met mijn intuïtie en helderziende gaven weet ik de oorzaak van problemen vaak gemakkelijk op te sporen waardoor we ze samen bij de kern kunnen aanpakken en behandelen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende therapievormen als kruidengeneeskunde, homeopathie, bioresonantietherapie, orthomoleculaire therapie, magnetiseren, focussen, EMDR, RET en hypnotherapie.
Daarnaast verzorg ik trainingen en workshops voor particulieren en bedrijven op het gebied van meditatie, mindfulness en intuïtieve ontwikkeling.
Dit alles met humor, nuchterheid en beide benen op de grond.

Tot ziens op de beurs! 

www.innergiek.nl aangesloten bij de VBAG/RBNG

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Angelique SnoekIk zal kort iets vertellen over mezelf en over Angel Energies. Ik ben Angelique Snoek. Ik heb 3 kinderen en een lieve vriend.
Ik heb een praktijk voor natuurlijke geneeswijzen geef Tai Chi les en doe energetisch therapeutische behandelingen en werk ik met en verkoop Angel Energies.

Op de beurs wil ik u laten kennis maken met Angel Energies.
Angel energiesAngel Energies zijn net als de bekende Bloesemremedies, trillingen. Angel Energies heeft stockflesjes met trillingen van 107 verschillende Engelen. Deze kunnen helend werken zowel in de aura als in de materie van het lichaam. Net als muziek trilling heeft, trilt alles op aarde. Trilling van muziek kan iemand emotioneren, of doen bewegen. De een houd van Klassiek, de ander heeft meer behoefte aan Hardrock. Zo heeft elke engel Engelen een andere trilling, die door verschillende personen verschillend ontvangen worden. De een is visueel ingesteld, de ander meer auditief of sensitief. De een ontvangt de boodschap in beelden, de ander in een geluid of zelfs een geur. De ervaringen lopen zo uiteen, dat ik open sta voor alles en verwonder mij. Met plezier laat ik iedereen Angel Energies ervaren. Angel Energies kan gebruikt worden voor het lichter maken van ruimtes, kan ingenomen worden als een remedie, of bij je gedragen worden in een glazen buisje zoals je een steen bij je draagt. Voel en ervaar wat Angel Energies voor jou kan doen. Vraag naar meer informatie op de beurs.

www.angelenergies.nl
www.naturalhealing.nu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sonja LodderMijn naam is Sonja Lodder en ik heb een praktijk in Alkmaar. Op de beurs maak ik meer bekend over het werken met kristallen in opstellingen.
Door gebruik te maken van kristallen wordt visueel gemaakt, wat er speelt in het leven en waar men ten opzichte van werk, gezin, partner, vrienden, hobby's, verplichtingen en zichzelf staat. "Crystal Insights geeft een doorbraak bij blokkades, vastgelopen thema's, familie opstellingen en levens vraagstukken".
Een andere manier om inzicht te krijgen kan via "Lichaamswerk". Lichaamswerk is een samenvoeging van diverse lichaamsgerichte technieken die tot doel hebben de verhoogde spanning op diverse plaatsen in het lichaam te verminderen of op te heffen. Dit leidt tot ontspanning waardoor vastgezette gevoelens weer geuit en verwerkt kunnen worden. Op deze manier kom je terug bij je gevoel en krijg je inzicht in de huidige situatie.
Ook het schonen van huizen waar entiteiten aanwezig zijn, is een onderdeel van mijn werkzaamheden. Wil je je spiritualiteit ontwikkelen of heb je vragen over je gevoeligheid, laat je ondersteunen, op weg helpen, door het volgen van een cursus of consult.
Voor hetgeen ik nog meer doe, verwijs ik naar mijn website www.cosmic-healing.nl

Op de beurs kun je een korte kennismaking ervaren met wat een opstelling met kristallen voor jou kan betekenen.

Wie weet ontmoeten wij elkaar op de beurs.

Warme groeten,
Sonja Lodder
"Ik ben de andere jij"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

powered by: Marcel Oosterbeek