home

agenda

activiteiten en lezingen


wandeling


spirituele boeken


contact


links

Deelnemers beurs Den Helder 10 april 2011

Mijn naam is Marcel Oosterbeek (1963) geboren en getogen in Den Helder, bijna 25 jaar getrouwd en verwend met twee prachtige kinderen.
Op de beurs van Agaphe kunt u met mij kennismaken en met Life Coaching.
Als Life Coach ondersteun ik het emotionele aspect van de persoonlijke ontwikkeling. Ik ben geen mentor die zegt wat je moet doen, ik zorg ervoor dat jij zelf de oplossingen vindt. Ik stel vragen die leiden tot de juiste antwoorden. Ik geef geen adviezen vanuit mijn eigen wereld. Ik kijk door een neutrale bril naar de situatie en laat het beste uit jou naar boven komen.
Ik doorbreek de oude patronen die je niet dienen en integreer nieuwe patronen.
Ik help niet, maar ondersteun je. Ik leer je om op een andere plek te zoeken dan dat je tot nu toe gedaan hebt. Wanneer je het resultaat wilt veranderen zul je ook je actie moeten veranderen.

tot ziens op de beurs!

www.marceloosterbeek.nl
marceloosterbeek@gmail.com
06-44993240

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wij zijn Angelique en Reinier Kramer en samen hebben wij 2 dochters van 11 en 8 jaar.
Angelique heeft dagelijks te maken met een diversiteit aan mensen door haar werk in een supermarkt, Angelique volgt naast haar werk een opleiding voetreflex massage om dit later bij Crystalstone.nl  toe te voegen.
Reinier werkt bij het Ministerie van Justitie op kantoor en heeft hierdoor veel contact met diverse soorten mensen van allerlei  nationaliteiten.

Samen zijn wij sinds een jaar bezig onze website op poten te zetten, wat aardig lukt door veel contacten te leggen, wij zijn hiertoe gekomen doordat onze hobby edelstenen verzamelen is.
Wij presenteren ons  en de producten door op markten en beurzen te staan.
Ons doel is om andere mensen het mooie van  kristallen en mineralen te laten ervaren en dat proberen wij te doen door kwaliteit en prijsverhouding op een juist niveau te houden.
Iedereen die een vraag heeft over edelstenen die proberen wij zo  goed mogelijk te beantwoorden op juistheid dit geldt zowel op markten en beurzen als via de webwinkel.
Via de webwinkel leveren wij door heel Nederland maar ook buiten Nederland (Europa/Wereldwijd).

Onze produkten zijn Edelsteen bollen, schijven, piramides, schedels, beelden, hangers en ringen (ook .925 zilver nikkelvrij), trommelstenen, ruwe edelstenen, pendels, waxinelichthouders, lampen, duimstenen, knuffelstenen, massage stenen, engelen, edelsteen water, obelisken, clusters, geoden, punten, staven, merkaba, wierook/staaf en kegel, splitkettingen en armbanden en veel meer.

Kom gerust een kijkje nemen en tot ziens op de beurs,

Met vriendelijke groet,
Reinier en Angelique Kramer

Web: www.crystalstone.nl
Mail: info@crystalstone.nl
Tel.: 0223757556
Mob.: 0614966169

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De3weg, een praktijk geestelijke en spirituele levensbegeleiding voor:

Rouw- en verlieservaringen

Levensvragen

Zingevingsproblematiek

De gesprekken helpen u om uw zinbeleving en levensbeschouwing opnieuw met elkaar te verbinden.

Wat houdt deze begeleiding in?
In ons leven van alledag maken we allerlei uitersten mee. Meestal overkómen die ons. Soms zijn dit nare momenten, zoals pijn of rouw, soms ook mooie momenten bij bijvoorbeeld de verwondering van een natuurwandeling of in de ontmoeting met een bijzonder iemand. Bij zulke gebeurtenissen ervaar je dat het leven lang niet altijd vanzelfsprekend is. Waarom gebeurt mij dit, wat is de bedoeling van deze ervaring, hoe ga ik nu verder? Deze levenservaringen nodigen je dan a.h.w. uit om ze in te passen in je levensvisie. Zo kan het dus zijn dat tegenstellingen – zoals voorspoed en tegenslag, geluk en verdriet, vrijheid en tegenwerking, warmte en eenzaamheid – de bron en de motor zijn voor levensverdieping en spirituele groei.

Zinbeleving en zin-zoeken zijn echter in onze samenleving steeds meer geïndividualiseerd. De3weg is een praktijk die jou professionaliteit biedt in levensbegeleiding. In gesprekken wordt jou geleerd om je leven en je zinbeleving (opnieuw) met elkaar te verbinden.
De therapieën – die vaak wel worden vergoed door de ziektekostenverzekeraars – helpen jou dus met jouw levensvragen in jouw concrete leven.

Drs. Peter Kortekaas heeft ruime ervaring in het onderwijs en als geestelijk verzorger, o.a. bij defensie.
Voor informatie kunt u kijken op www.de3weg.nl of per mail kortecasus@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn naam is Manon Raimond van Thaleia, praktijk voor healing en psychodynamica. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven; toerisme en recreatie, inkoop en vervolgens facility management. Heb ik sedert 2009 mijn praktijk aan huis in Heerhugowaard.
Zoals jullie zien Dienstverlening (met de hoofdletter D), staat hoog in het vaandel bij mij. Van jongs af aan heeft de zorg om en voor andere mensen mij bezig gehouden en kwam dit keer op keer op mijn pad. Echter ik moest zelf eerst meerdere malen goed ziek worden om in te zien, wat echt mijn roeping is en om de daadwerkelijke ommekeer in mijn leven te kunnen bewerkstelligen.

Graag wil ik mensen op de beurs laten kennis maken met Quantum healing en psychodynamische therapie. Om te laten zien dat alle kracht en energie in ieder persoon zit. Door dit naar boven te halen en aan te breken zorgt dit voor zelfgenezing. Vaak dien je eerst oude patronen, blokkades en overlevingsstrategieën te doorbreken om te kunnen laten zien wie je echt bent. Jij kunt dit alleen zelf doen en ik kan jou daarbij helpen door de juiste tools aan te reiken.

Breng een bezoek aan mijn tafel om te zien, voelen en ervaren wat ik te bieden heb of kom langs tijdens de lezing om 14.30 uur waar ik uitgebreid tekst en uitleg geef omtrent psychodynamische therapie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mag ik me voorstellen: mijn naam is Marysia Wilczewska en ik ben lifecoach, healer en stervensbegeleider bij dieren. Ik heb een holistische praktijk (EKARAIA) voor coaching, healing en training in Bovenkarspel.
Ik werk met mens en dier, met heel mijn hart en ziel.
Wat heb ik u en uw huisdier te bieden?
Als healer (voor mens en dier) kan ik er aan bijdragen dat U of uw huisdier zich veel beter, gezonder en vitaler voelt en in BALANS komt door de helende energie die ik door mijn handen laat stromen.

Als lifecoach kan ik u begeleiden en ondersteunen bij allerlei situaties waar u zelf niet uitkomt. Ik houd u een spiegel voor, ik laat u zelf  hulpbronnen aanboren die u helpen om zelf verder te gaan, ik zorg er voor dat u in beweging komt en andere acties onderneemt die tot een ander resultaat leiden, zodat u weer in uw kracht komt en energieker en plezieriger leven kunt leiden.

Mijn specialisatie is echter het begeleiden van huisdieren bij hun stervensproces, wat niet alleen helend maar ook troostend en verlichtend werkt - voor het dier en voor u als zijn metgezel.
Mijn tweede specialisme is rouwbegeleiding na het overlijden of verlies van het huisdier, zodat u in liefde en dankbaarheid uw geliefde huisdier kunt loslaten. Ook andere gezinsleden (bijv. kinderen) en dieren in het gezin, die erg last van hun verloren maatje hebben, kan ik helpen dit verlies te dragen.

Nieuw en uniek in Nederland zijn de workshops "Verlies en rouwverwerking na het overlijden van huisdier" en "Healing bij dieren (zie voor meer info de website van EKARAIA).

Wilt u persoonlijk kennis maken met mij? Kom dan naar de Agaphe beurs (soms sta ik ook op andere beurzen, zoals onlangs op de Dieren Wellness Event in Soest).

Neem svp een foto van uw huisdier mee naar de beurs, indien u een behandeling (op afstand) voor hem wilt.

N.B. De natuurgeneeskundige consulten van EKARAIA worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Kijk op mijn website welke dit zijn en check uw polis.

Marysia Wilczewska
www.ekaraia.nl
Telefoon 0228-517385 / 06-13817603

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yvonne RiemensNatuurgeneeskunde in Balans
Mensen komen bij mij met verschillende klachten, mentaal (geestelijk) of fysiek (lichamelijk). Vermoeidheid, hoofdpijn, geen energie, hoe kom ik weer bij mij zelf, hoe kan ik van mezelf houden tot tenniselleboog, rugpijn, voedingsintolerantie, aambeien etc etc. En toch behandel ik iedereen vanuit het standpunt dat alles bij emoties vandaan komt. Als je emotionele blokkades weghaal, krijg je weer ruimte, gaat de energie weer stromen en boor je je "eigen heel vermogen" weer aan.
Hierbij gebruik ik NEI, Integra, Bachbloesem, healing, vitaminen en mineralen, homeopathie, healing etc. Ik test alles uit met kinesiologie, waardoor je altijd dat krijg wat je nodig hebt en nooit te veel. Hierdoor zorg je ervoor dat ook je eigen lichaam zich op zijn eigen manier kan herstellen.
Maak op de beurs kennis met deze behandeling en verbaas je over de effecten die het heeft.
De zorgverzekering vergoedt deze behandeling, kijk je zorgpolis hiervoor na of je er ook voor verzekerd ben!
Ik hoop je te zien op de beurs!

Zonnige groeten,
Yvonne Riemens-Rol, natuurgeneeskundig therapeut
www.natuurgeneeskundeinbalans.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Praktijk voor natuurgeneeswijzen.

Tonny van ZwolMijn naam is Tonny van Zwol, en sinds 2007 woon ik in Anna Paulowna.
Vóór die tijd heb ik in Enkhuizen gewoond en gewerkt.
Mijn hele leven heb ik mij laten inspireren door???
Voor mij is dit een altijd aanwezige Bron van inspiratie, die mijn stappen leidt; soms dwaal ik van het pad af, maar kom toch altijd weer terug, met een brok nieuwe ervaring.
Deze ervaring neem ik mee bij alles wat ik doe, en dit komt ten goede aan mijzelf, en aan de mensen om mij heen.

In de praktijk komt dit er op neer, dat ik mensen begeleid via mijn Praktijk voor natuurgeneeswijzen.
Dit gaat via voetreflexzone therapie, waarbij ik uitga  van de totale mens -  geest, ziel en lichaam.
Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de School voor Voetreflexologie Alkmaar.
Wat mij zelf erg aanspreekt, is dat een onderdeel van de therapie: metamorfose massage, zo goed helpt bij allerlei vage klachten, zoals klachten van het immuunsysteem (fybromialgie, whiplash, reuma), maar ook bij ADHD en vormen van autisme.
Hier wordt duidelijk contact gemaakt met de ziel.
Verder werkt de therapie goed op spier- en orgaanklachten.

Daarnaast geef ik Reiki behandelingen. Die alleen al zijn heerlijk ontspannend, maar werken ook in op (weer) lichaam, ziel en geest.

Ook werk ik al lange tijd met Bachbloesem remedies, vooral bij kinderen.
De remedies werken in op klachten van emotionele aard, zoals (faal)angst, heimwee, onzekerheid.

Tijdens beurzen voor spirituele ontwikkeling laat ik mensen kennis maken met de voetreflextherapie, door een ontspannende voetmassage te geven.
Ook werk ik dan met de kaarten van de Bachbluten deva’s, dit zijn kaarten die de wezenskenmerken van de Bachbloesems in zich dragen. Door met deze kaarten te werken, krijgen mensen inzicht in een stukje van hun leven op dat moment.

Graag hoop ik u op een van de komende beurzen te mogen ontmoeten.

Tonny van Zwol
Praktijk voor natuurgeneeswijzen
Anna Paulowna

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gabrielle BaijHallo, mijn naam is Gabrielle Baij.
Ik heb sinds 2001 een praktijk in alternatieve geneeswijzen.
Wat ik doe is: healing, reading, tarot leggen en foto’s lezen. Ook reinig ik huizen en geef ik bedrijfsadvies c.q. loopbaanbegeleiding.
Wil je meer over me weten kijk dan op www.gabrielle.nu, www.cadeauwinkelgabrielle.nl en/of www.bedrijfshelder.nl.
Ik laat me altijd leiden door mijn gevoel, van waaruit ik de cliënt begeleid. Laat je verrassen. Het brengt je zeker inzicht en een stapje verder in jouw richting.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn naam is Sonja Elferink, Spiritueel Coach
In mijn praktijk in Heerhugowaard ben ik werkzaam als alternatief therapeut.
Je kunt bij mij terecht met vragen en problemen op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel vlak.
Ook geef ik cursussen voor zelfontwikkeling, Tarotkaarten leggen en het opvoeden van kinderen van deze tijd.
Ik hoop je op de beurs te ontmoeten voor een Tarotlegging, het lezen van een foto of een kennismakingsgesprek.
Liefs, Sonja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn naam is Anneke Dercksen en ik ben als Kleurstylist met name geïnteresseerd in ,,de mens in zijn/ haar kleur,,.
Als docent textiele werkvormen en kleurenleer heb ik mij in de loop van 15 jaar ontwikkeld naar specialist op het gebied van de relatie tussen het uiterlijk en innerlijk van de mens als het gaat om het gebruik van kleur en kleding.

5 Jaar geleden besloot ik een eigen onderneming te gaan starten, waarvoor ik de opleiding tot kleur- en stijlconsulent volgde. Een mooi vak, maar alleen de buitenkant is maar een beperkt deel van de mens. Twee jaar geleden besloot ik daarom weer een opleiding te volgen, om de wonderlijke relatie tussen persoonlijkheid en kleding beter te leren herkennen en benoemen. Als onvermijdelijk gevolg ben ik op dit moment nog bezig mijn opleiding voor colourcoach af te ronden. Deze laatste opleiding biedt zicht op dat deel van iemands kleurgebruik, dat laat zien waarom iemand ervoor kiest bepaalde kleuren te dragen, maar meer nog om bepaalde kleuren juist niet te dragen. De energie van kleur loopt als een ,,rode,, draad door elk mensenleven. Kennis hierover kan verrassende inzichten geven in iemands gevoelsleven nu en vroeger. Ik tijdens de beurs laten zien, hoe uw persoonlijkheid kan groeien door kleurgebruik.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn naam is Marcel Laan (1946), inmiddels genietend van een welverdiend pensioentje.
In dit fysieke leven en op deze wereld is mijn levensdoel mensen harmoniële ondersteuning te bieden.
Ik breng mensen met elkaar in contact via Mayasignaturen NETWERK ( 5 jaar ervaring ).
Jouw specifieke Maya Zegel wordt door je geboortedatum bepaald uit 20 Zonne Zegels en 13 Galactische tonen.
In de praktijk blijkt dat ieder met dezelfde specifieke zegel de interesses, ervaringen, groei parallel lopen.
Het leggen van contact met je Zegel-genoot, kun je inzichten brengen ook kun je door de binding elkaar ondersteunen en/of verder helpen. 
Het Mayasignaturen NETWERK houdt in het in contact brengen van de personen met dezelfde Maya Zegel, let wel, hier wordt geen huwelijksbureau mee bedoeld. Om de privacy van de mensen te beschermen
blijf ik fungeren als contactpersoon van het NETWERK. In Nederland is dit NETWERK nog in het beginstadium,
en op het internet nog niet te vinden.

Enkele voorbeelden van de vragen :
Wat kan ik nog meer doen ? Vraagt men aan de "Verborgen Kracht"
Wie kan me wat sturing geven ? Vraagt men aan de "Gids"
enz.
Deze eeuwenoude filosofie heeft voor de Maya's zelf
bijgedragen tot 600 jaar goede Harmonie.

Ik heb vele jaren bij Media Communicatie, bij Digitalis, bij Jeanet Gijzenij en bij Anneke de Koning als standhouder gedraaid.
Hieruit mochten zich de 100% Intuïtieve Behandelingen I.K.B. ( Intuïtief Kanaalgestuurde Behandeling ) en Mediamiek-Spiritueel ontwikkelen, deze worden gebruikt bij mens en dier.
Soms komen technieken bekend voor en lijken ze meer of minder op gangbare ( herkenbare ) technieken zoals Reiki, magnetiseren, massagevormen, drukpunten enz. enz.
maar leiden de Intuïtief doorgegeven technieken tóch een eigen leven met 20 jaar ervaring.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn leven is/was een uitdaging/gevecht om te worden/zijn wie ik in werkelijkheid ben.
Geboren als helft van een eeneïge-tweeling zonder eigen identiteit, heb ik mij los mogen/moeten maken van de ander.
Als bijna oudste van een groot gezin had ik om te overleven grote dikke muren om mij heengezet
Op mij 40ste kwam ik in aanraking met handlezen. Door de opleiding zelf te gaan doen, heb ik mijzelf stukje bij beetje leren kennen. Van binnen zat een heel ander persoon dan ik dacht.
Daarna ging ik als een speer door heel veel cursussen en andere info en.... kwam ik tot de ontdekking dat alle informatie er al was. De muren zijn nu weg.

Mijn zielsopdracht is om mens en aarde te helen. Ik mag de mens bewust maken van hun eigen kwaliteiten en vermogens. Dat doe ik met een "pakket" van mijn eigen ervaringen en door te "weten". Ik lees intuïtief handen en mag zo een handreiking doen aan de ander.
Ik werk verder met kristallen, mandala-tekenen, numerologie e.a.
Enne........... ik ga nog steeds uitdagingen aan om nog dieper in mijzelf thuis te komen.

Harte-groet
Tiny Poland Grootjes.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Damaru, Centrum van Bewust Zijn, in Alkmaar, wordt geleid door Judith Esser, yogadocente en healer sinds 2000. De Damaru is een symbool van scheppingskracht.
De lessen en healings van Damaru bieden een helpende hand om te leren omgaan met je gevoelige natuur en de veranderende wereld. Er zijn lessen in yoga, meditatie en meditatiewandelingen; cursussen maya-astrologie, workshops raw foodbereiding, yantra-schilderen en nog veel meer. Najaar 2011 starten de Munay-ki-inwijdingen en een workshop Medicijnwiel. Op de website vind je een volledige en actuele agenda.
Met mijn levenservaring en helende handen ondersteun ik je ook individueel. De Meester-energie in de instrumenten van Ascension zijn daarbij een krachtige hulp, samengebald in een Kosmische Troon. De Ascension-instrumenten zijn ook los te koop.
www.damaru.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

powered by: Marcel Oosterbeek