home

agenda

activiteiten en lezingen


wandeling


spirituele boeken


contact


links

Deelnemers beurs Zuid-Scharwoude, 6 februari 2011

Mijn naam is Marcel Oosterbeek (1963) geboren en getogen in Den Helder, bijna 25 jaar getrouwd en verwend met twee prachtige kinderen.
Op de beurs van Agaphe kunt u met mij kennismaken en met Life Coaching.
Als Life Coach ondersteun ik het emotionele aspect van de persoonlijke ontwikkeling. Ik ben geen mentor die zegt wat je moet doen, ik zorg ervoor dat jij zelf de oplossingen vindt. Ik stel vragen die leiden tot de juiste antwoorden. Ik geef geen adviezen vanuit mijn eigen wereld. Ik kijk door een neutrale bril naar de situatie en laat het beste uit jou naar boven komen.
Ik doorbreek de oude patronen die je niet dienen en integreer nieuwe patronen.
Ik help niet, maar ondersteun je. Ik leer je om op een andere plek te zoeken dan dat je tot nu toe gedaan hebt. Wanneer je het resultaat wilt veranderen zul je ook je actie moeten veranderen.

tot ziens op de beurs!

www.marceloosterbeek.nl
marceloosterbeek@gmail.com
06-44993240

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De3weg, een praktijk geestelijke en spirituele levensbegeleiding voor:

Rouw- en verlieservaringen

Levensvragen

Zingevingsproblematiek

De gesprekken helpen u om uw zinbeleving en levensbeschouwing opnieuw met elkaar te verbinden.

Wat houdt deze begeleiding in?
In ons leven van alledag maken we allerlei uitersten mee. Meestal overkómen die ons. Soms zijn dit nare momenten, zoals pijn of rouw, soms ook mooie momenten bij bijvoorbeeld de verwondering van een natuurwandeling of in de ontmoeting met een bijzonder iemand. Bij zulke gebeurtenissen ervaar je dat het leven lang niet altijd vanzelfsprekend is. Waarom gebeurt mij dit, wat is de bedoeling van deze ervaring, hoe ga ik nu verder? Deze levenservaringen nodigen je dan a.h.w. uit om ze in te passen in je levensvisie. Zo kan het dus zijn dat tegenstellingen – zoals voorspoed en tegenslag, geluk en verdriet, vrijheid en tegenwerking, warmte en eenzaamheid – de bron en de motor zijn voor levensverdieping en spirituele groei.

Zinbeleving en zin-zoeken zijn echter in onze samenleving steeds meer geïndividualiseerd. De3weg is een praktijk die jou professionaliteit biedt in levensbegeleiding. In gesprekken wordt jou geleerd om je leven en je zinbeleving (opnieuw) met elkaar te verbinden.
De therapieën – die vaak wel worden vergoed door de ziektekostenverzekeraars – helpen jou dus met jouw levensvragen in jouw concrete leven.

Drs. Peter Kortekaas heeft ruime ervaring in het onderwijs en als geestelijk verzorger, o.a. bij defensie.
Voor informatie kunt u kijken op www.de3weg.nl of per mail kortecasus@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wij zijn Angelique en Reinier Kramer en samen hebben wij 2 dochters van 11 en 8 jaar.
Angelique heeft dagelijks te maken met een diversiteit aan mensen door haar werk in een supermarkt, Angelique volgt naast haar werk een opleiding voetreflex massage om dit later bij Crystalstone.nl  toe te voegen.
Reinier werkt bij het Ministerie van Justitie op kantoor en heeft hierdoor veel contact met diverse soorten mensen van allerlei  nationaliteiten.

Samen zijn wij sinds een jaar bezig onze website op poten te zetten, wat aardig lukt door veel contacten te leggen, wij zijn hiertoe gekomen doordat onze hobby edelstenen verzamelen is.
Wij presenteren ons  en de producten door op markten en beurzen te staan.
Ons doel is om andere mensen het mooie van  kristallen en mineralen te laten ervaren en dat proberen wij te doen door kwaliteit en prijsverhouding op een juist niveau te houden.
Iedereen die een vraag heeft over edelstenen die proberen wij zo  goed mogelijk te beantwoorden op juistheid dit geldt zowel op markten en beurzen als via de webwinkel.
Via de webwinkel leveren wij door heel Nederland maar ook buiten Nederland (Europa/Wereldwijd).

Onze produkten zijn Edelsteen bollen, schijven, piramides, schedels, beelden, hangers en ringen (ook .925 zilver nikkelvrij), trommelstenen, ruwe edelstenen, pendels, waxinelichthouders, lampen, duimstenen, knuffelstenen, massage stenen, engelen, edelsteen water, obelisken, clusters, geoden, punten, staven, merkaba, wierook/staaf en kegel, splitkettingen en armbanden en veel meer.

Kom gerust een kijkje nemen en tot ziens op de beurs,

Met vriendelijke groet,
Reinier en Angelique Kramer

Web: www.crystalstone.nl
Mail: info@crystalstone.nl
Tel.: 0223757556
Mob.: 0614966169

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sonja LodderMijn naam is Sonja Lodder en ik heb een praktijk in Alkmaar. Op de beurs maak ik meer bekend over het werken met kristallen in opstellingen.
Door gebruik te maken van kristallen wordt visueel gemaakt, wat er speelt in het leven en waar men ten opzichte van werk, gezin, partner, vrienden, hobby's, verplichtingen en zichzelf staat. "Crystal Insights geeft een doorbraak bij blokkades, vastgelopen thema's, familie opstellingen en levens vraagstukken".
Een andere manier om inzicht te krijgen kan via "Lichaamswerk". Lichaamswerk is een samenvoeging van diverse lichaamsgerichte technieken die tot doel hebben de verhoogde spanning op diverse plaatsen in het lichaam te verminderen of op te heffen. Dit leidt tot ontspanning waardoor vastgezette gevoelens weer geuit en verwerkt kunnen worden. Op deze manier kom je terug bij je gevoel en krijg je inzicht in de huidige situatie.
Ook het schonen van huizen waar entiteiten aanwezig zijn, is een onderdeel van mijn werkzaamheden. Wil je je spiritualiteit ontwikkelen of heb je vragen over je gevoeligheid, laat je ondersteunen, op weg helpen, door het volgen van een cursus of consult.
Voor hetgeen ik nog meer doe, verwijs ik naar mijn website www.cosmic-healing.nl

Op de beurs kun je een korte kennismaking ervaren met wat een opstelling met kristallen voor jou kan betekenen.

Wie weet ontmoeten wij elkaar op de beurs.

Warme groeten,
Sonja Lodder
"Ik ben de andere jij"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Praktijk voor natuurgeneeswijzen.

Tonny van ZwolMijn naam is Tonny van Zwol, en sinds 2007 woon ik in Anna Paulowna.
Vóór die tijd heb ik in Enkhuizen gewoond en gewerkt.
Mijn hele leven heb ik mij laten inspireren door???
Voor mij is dit een altijd aanwezige Bron van inspiratie, die mijn stappen leidt; soms dwaal ik van het pad af, maar kom toch altijd weer terug, met een brok nieuwe ervaring.
Deze ervaring neem ik mee bij alles wat ik doe, en dit komt ten goede aan mijzelf, en aan de mensen om mij heen.

In de praktijk komt dit er op neer, dat ik mensen begeleid via mijn Praktijk voor natuurgeneeswijzen.
Dit gaat via voetreflexzone therapie, waarbij ik uitga  van de totale mens -  geest, ziel en lichaam.
Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de School voor Voetreflexologie Alkmaar.
Wat mij zelf erg aanspreekt, is dat een onderdeel van de therapie: metamorfose massage, zo goed helpt bij allerlei vage klachten, zoals klachten van het immuunsysteem (fybromialgie, whiplash, reuma), maar ook bij ADHD en vormen van autisme.
Hier wordt duidelijk contact gemaakt met de ziel.
Verder werkt de therapie goed op spier- en orgaanklachten.

Daarnaast geef ik Reiki behandelingen. Die alleen al zijn heerlijk ontspannend, maar werken ook in op (weer) lichaam, ziel en geest.

Ook werk ik al lange tijd met Bachbloesem remedies, vooral bij kinderen.
De remedies werken in op klachten van emotionele aard, zoals (faal)angst, heimwee, onzekerheid.

Tijdens beurzen voor spirituele ontwikkeling laat ik mensen kennis maken met de voetreflextherapie, door een ontspannende voetmassage te geven.
Ook werk ik dan met de kaarten van de Bachbluten deva’s, dit zijn kaarten die de wezenskenmerken van de Bachbloesems in zich dragen. Door met deze kaarten te werken, krijgen mensen inzicht in een stukje van hun leven op dat moment.

Graag hoop ik u op een van de komende beurzen te mogen ontmoeten.

Tonny van Zwol
Praktijk voor natuurgeneeswijzen
Anna Paulowna

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Caroline DorbeckCaroline Dorbeck, healingtherapeute
Ik ben woonachtig in Alkmaar en ben al jaren werkzaam als fysiotherapeute. Ik merkte dat er steeds vaker en steeds sterker energie uit mijn handen stroomde tijdens mijn werk en besloot hier wat mee te gaan doen. Ik heb diverse cursussen gedaan om mijn eigen intuïtie te versterken.
Daarnaast heb ik een 2-jarige opleiding gevolgd tot healingtherapeute. Door middel van invoelen in de klachten ben ik in staat om mensen bewust te maken van diverse factoren die hun klacht beïnvloeden en genezing in de weg staan. Door hier bewust van te worden kun je verandering teweeg brengen die uiteindelijk leiden tot genezing van je klacht.
De invloed van de psyche en het mentale op het lichaam en andersom vind ik machtig interessant.
Door middel van het geven van energie (healing of magnetiseren) met mijn handen wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit geeft veelal verlichting van de klachten.
Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met de start van mijn eigen praktijk en via de beurs wil ik mensen kennis laten maken met mijn manier van werken. Het zoeken van een goede therapeut is lastig  want er is veel aanbod en hoe weet je nu wie er goed is. Dat is heel persoonlijk en vooral een kwestie van ervaren. Daarvoor is een beurs een ideale manier.
Kijk voor meer informatie op www.healingtherapie.dorbeck.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn naam is Manon Raimond van Thaleia, praktijk voor healing en psychodynamica. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven; toerisme en recreatie, inkoop en vervolgens facility management. Heb ik sedert 2009 mijn praktijk aan huis in Heerhugowaard.
Zoals jullie zien Dienstverlening (met de hoofdletter D), staat hoog in het vaandel bij mij. Van jongs af aan heeft de zorg om en voor andere mensen mij bezig gehouden en kwam dit keer op keer op mijn pad. Echter ik moest zelf eerst meerdere malen goed ziek worden om in te zien, wat echt mijn roeping is en om de daadwerkelijke ommekeer in mijn leven te kunnen bewerkstelligen.

Graag wil ik mensen op de beurs laten kennis maken met Quantum healing en psychodynamische therapie. Om te laten zien dat alle kracht en energie in ieder persoon zit. Door dit naar boven te halen en aan te breken zorgt dit voor zelfgenezing. Vaak dien je eerst oude patronen, blokkades en overlevingsstrategieën te doorbreken om te kunnen laten zien wie je echt bent. Jij kunt dit alleen zelf doen en ik kan jou daarbij helpen door de juiste tools aan te reiken.

Breng een bezoek aan mijn tafel om te zien, voelen en ervaren wat ik te bieden heb of kom langs tijdens de lezing om 14.30 uur waar ik uitgebreid tekst en uitleg geef omtrent psychodynamische therapie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gabrielle BaijHallo, mijn naam is Gabrielle Baij.
Ik heb sinds 2001 een praktijk in alternatieve geneeswijzen.
Wat ik doe is: healing, reading, tarot leggen en foto’s lezen. Ook reinig ik huizen en geef ik bedrijfsadvies c.q. loopbaanbegeleiding.
Wil je meer over me weten kijk dan op www.gabrielle.nu, www.cadeauwinkelgabrielle.nl en/of www.bedrijfshelder.nl.
Ik laat me altijd leiden door mijn gevoel, van waaruit ik de cliënt begeleid. Laat je verrassen. Het brengt je zeker inzicht en een stapje verder in jouw richting.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

powered by: Marcel Oosterbeek