home

agenda

activiteiten en lezingen


wandeling


spirituele boeken


contact


links

Deelnemers beurs Zuid-Scharwoude, 15 april 2012

Mijn naam is Marcel Oosterbeek (1963) geboren en getogen in Den Helder, 25 jaar getrouwd en verwend met twee prachtige kinderen.
Op de beurs van Agaphe kunt u met mij kennismaken en met Life Coaching.
Als Life Coach ondersteun ik het emotionele aspect van de persoonlijke ontwikkeling. Ik ben geen mentor die zegt wat je moet doen, ik zorg ervoor dat jij zelf de oplossingen vindt. Ik stel vragen die leiden tot de juiste antwoorden. Ik geef geen adviezen vanuit mijn eigen wereld. Ik kijk door een neutrale bril naar de situatie en laat het beste uit jou naar boven komen.
Ik doorbreek de oude patronen die je niet dienen en integreer nieuwe patronen.
Ik help niet, maar ondersteun je. Ik leer je om op een andere plek te zoeken dan dat je tot nu toe gedaan hebt. Wanneer je het resultaat wilt veranderen zul je ook je actie moeten veranderen.

tot ziens op de beurs!

www.marceloosterbeek.nl
marceloosterbeek@gmail.com
06-44993240

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wij zijn Angelique en Reinier Kramer en samen hebben wij 2 dochters van 11 en 8 jaar.
Angelique heeft dagelijks te maken met een diversiteit aan mensen door haar werk in een supermarkt, Angelique volgt naast haar werk een opleiding voetreflex massage om dit later bij Crystalstone.nl  toe te voegen.
Reinier werkt bij het Ministerie van Justitie op kantoor en heeft hierdoor veel contact met diverse soorten mensen van allerlei  nationaliteiten.

Samen zijn wij sinds een jaar bezig onze website op poten te zetten, wat aardig lukt door veel contacten te leggen, wij zijn hiertoe gekomen doordat onze hobby edelstenen verzamelen is.
Wij presenteren ons  en de producten door op markten en beurzen te staan.
Ons doel is om andere mensen het mooie van  kristallen en mineralen te laten ervaren en dat proberen wij te doen door kwaliteit en prijsverhouding op een juist niveau te houden.
Iedereen die een vraag heeft over edelstenen die proberen wij zo  goed mogelijk te beantwoorden op juistheid dit geldt zowel op markten en beurzen als via de webwinkel.
Via de webwinkel leveren wij door heel Nederland maar ook buiten Nederland (Europa/Wereldwijd).

Onze produkten zijn Edelsteen bollen, schijven, piramides, schedels, beelden, hangers en ringen (ook .925 zilver nikkelvrij), trommelstenen, ruwe edelstenen, pendels, waxinelichthouders, lampen, duimstenen, knuffelstenen, massage stenen, engelen, edelsteen water, obelisken, clusters, geoden, punten, staven, merkaba, wierook/staaf en kegel, splitkettingen en armbanden en veel meer.

Kom gerust een kijkje nemen en tot ziens op de beurs,

Met vriendelijke groet,
Reinier en Angelique Kramer

Web: www.crystalstone.nl
Mail: info@crystalstone.nl
Tel.: 0223757556
Mob.: 0614966169

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn leven is/was een uitdaging/gevecht om te worden/zijn wie ik in werkelijkheid ben.
Geboren als helft van een eeneïge-tweeling zonder eigen identiteit, heb ik mij los mogen/moeten maken van de ander.
Als bijna oudste van een groot gezin had ik om te overleven grote dikke muren om mij heengezet
Op mij 40ste kwam ik in aanraking met handlezen. Door de opleiding zelf te gaan doen, heb ik mijzelf stukje bij beetje leren kennen. Van binnen zat een heel ander persoon dan ik dacht.
Daarna ging ik als een speer door heel veel cursussen en andere info en.... kwam ik tot de ontdekking dat alle informatie er al was. De muren zijn nu weg.

Mijn zielsopdracht is om mens en aarde te helen. Ik mag de mens bewust maken van hun eigen kwaliteiten en vermogens. Dat doe ik met een "pakket" van mijn eigen ervaringen en door te "weten". Ik lees intuïtief handen en mag zo een handreiking doen aan de ander.
Ik werk verder met kristallen, mandala-tekenen, numerologie e.a.
Enne........... ik ga nog steeds uitdagingen aan om nog dieper in mijzelf thuis te komen.

Harte-groet
Tiny Poland Grootjes.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Praktijk voor natuurgeneeswijzen.

Tonny van ZwolMijn naam is Tonny van Zwol, en sinds 2007 woon ik in Anna Paulowna.
Vóór die tijd heb ik in Enkhuizen gewoond en gewerkt.
Mijn hele leven heb ik mij laten inspireren door???
Voor mij is dit een altijd aanwezige Bron van inspiratie, die mijn stappen leidt; soms dwaal ik van het pad af, maar kom toch altijd weer terug, met een brok nieuwe ervaring.
Deze ervaring neem ik mee bij alles wat ik doe, en dit komt ten goede aan mijzelf, en aan de mensen om mij heen.

In de praktijk komt dit er op neer, dat ik mensen begeleid via mijn Praktijk voor natuurgeneeswijzen.
Dit gaat via voetreflexzone therapie, waarbij ik uitga  van de totale mens -  geest, ziel en lichaam.
Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de School voor Voetreflexologie Alkmaar.
Wat mij zelf erg aanspreekt, is dat een onderdeel van de therapie: metamorfose massage, zo goed helpt bij allerlei vage klachten, zoals klachten van het immuunsysteem (fybromialgie, whiplash, reuma), maar ook bij ADHD en vormen van autisme.
Hier wordt duidelijk contact gemaakt met de ziel.
Verder werkt de therapie goed op spier- en orgaanklachten.

Daarnaast geef ik Reiki behandelingen. Die alleen al zijn heerlijk ontspannend, maar werken ook in op (weer) lichaam, ziel en geest.

Ook werk ik al lange tijd met Bachbloesem remedies, vooral bij kinderen.
De remedies werken in op klachten van emotionele aard, zoals (faal)angst, heimwee, onzekerheid.

Tijdens beurzen voor spirituele ontwikkeling laat ik mensen kennis maken met de voetreflextherapie, door een ontspannende voetmassage te geven.
Ook werk ik dan met de kaarten van de Bachbluten deva’s, dit zijn kaarten die de wezenskenmerken van de Bachbloesems in zich dragen. Door met deze kaarten te werken, krijgen mensen inzicht in een stukje van hun leven op dat moment.

Graag hoop ik u op een van de komende beurzen te mogen ontmoeten.

Tonny van Zwol
Praktijk voor natuurgeneeswijzen
Anna Paulowna

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn naam is Paul van der Wal.

Op 15 april vertegenwoordig ik de Praktijk voor Massage en Procesbegeleiding op de beurs van Agaphe in Zuid-Scharwoude. Ik voer deze praktijk samen met Marry Oltmans. Zij zal niet op de beurs aanwezig zijn door verplichtingen elders.

In onze praktijk werken we vanuit de holistische visie dat lichaam en ziel één zijn: Beiden oefenen invloed op elkaar uit. Verstoringen in de harmonie tussen lichaam en ziel kunnen problemen veroorzaken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Aan de basis van die verstoringen liggen meestal onverwerkte, traumatische ervaringen opgedaan in de jeugdjaren, tijdens de geboorte, in vorige levens, door relaties, of door verlies.

In onze praktijk begeleiden wij jou op je weg naar heelwording. Door het opheffen van belemmeringen, voortgekomen uit onverwerkte ervaringen, zal de harmonie tussen lichaam en ziel, en daarmee ook de harmonie tussen binnen- en buitenwereld, zich weer herstellen, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Het herstellen van de harmonie is een proces waarbij het zelfgenezende vermogen van lichaam en ziel wordt aangesproken. In onze praktijk gebeurt dit door toepassing van massage en van technieken, die inzicht brengen in de bestaande problematiek, die de ruimte bieden om onverwerkte ervaringen op te sporen en te helen, en die  bewustwording brengen over je ervaringen. Hierdoor wordt jouw groeiproces ondersteund en bevorderd, zodat je tenslotte je eigen kwaliteiten onbelemmerd kunt ervaren en je gewenste doelen kunt bereiken.

Bewustwording is heling, niet alleen van jezelf, maar ook van je omgeving. Het zal je wereldbeeld doen veranderen en leiden tot een grotere compassie voor je medemens. Jouw invloed is als die van een steen die in een vijver wordt gegooid: De rimpelingen zullen tenslotte de hele vijver omvatten.

Ik ontmoet u graag op de beurs om over dit soort zaken van gedachten te wisselen.

Met een hartelijke groet,
Paul van der Wal

0223-644295
paul@heeldemensinbeeld.nl
www.heeldemensinbeeld.nl

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

powered by: Marcel Oosterbeek