home

agenda

activiteiten en lezingen


wandeling


spirituele boeken


contact


links

LEZING op zondag 29 januari 2012
van 11.00 tot 15.00 uur
in Hotel Den Helder door

Johan Oldenkamp

Locatie: Hotel Den Helder
Adres: Marsdiepstraat 2 1784 AP

Zaal is open om 10.30 uur

Iedereen, dus ook jij kan bewust iets bijdragen aan de leefgemeenschap met de mogelijkheden die jij tot je beschikking hebt. Hiermee geef je jouw intentie door, jouw bijdrage wordt omgezet in een product of dienst en wordt zo doorgegeven.

Deze bundeling en uitwisseling van intentie, zorgt dat de wereldeconomie niet instort, sterker nog het vertrouwen zal groeien.

Geven en Ontvangen samen met Respect voor de Mens, de basis van dit systeem, is een wezenlijk onderscheid van het huidige economische systeem waar alles om geld en macht draait.

Wij zijn dankbaar dat Johan Oldenkamp, Hotel Den Helder, CBM Printing en Bloem en Vorm hieraan graag hun medewerking verlenen. Hiermee hebben wij officieel de eerste intentie mogen ontvangen waardoor we deze lezing gratis kunnen aanbieden!

Ervaar de intentie die wij je meegeven door het bijwonen van deze lezing, volg je gevoel hoe je dit doorgeeft. Het systeem functioneert zolang er een uitwisseling blijft van geven en ontvangen. Jij kunt het verschil maken om dit systeem, met elkaar, een succes te laten worden.


Het Grotere Plaatje

Voor meer en meer mensen wordt het volstrekt duidelijk dat we nu een zeer bijzondere tijd meemaken, waarin een fundamentele transformatie plaatsvindt. Ook al geeft het geheel soms een chaotische en wellicht beangstigende indruk, toch wordt voor steeds meer mensen duidelijk dat er een samenhang en een bedoeling achter zit. Het is voor ieder van ons van wezenlijk belang dat we dit goed begrijpen, zowel vanuit ons verstand als met ons hart.

Wie zelf op onderzoek uitgaat, die komt er vroeg of laat achter dat de overheid, de media, de wetenschap en de religie ons niet helpen het Grotere Plaatje te zien.

We zijn daarom heel blij u hierbij te kunnen uitnodigen op een onthullende lezing van Dr. Johan Oldenkamp (auteur van 25 boeken), die wel de contouren van Het Grotere Plaatje zal tonen. Johan wordt alom geprezen om het heel eenvoudig en begrijpelijk uitleggen van zaken die veelal als ingewikkeld worden ervaren.

Wie zich op voorhand wil vertrouwd maken met de visie van Johan, kan via de website Pateo.nl vele videopresentaties, artikelen en zelfs hele boeken tot zich nemen.

In zijn presentatie op zondag 29 januari 2012 in Hotel Den Helder legt Johan in het kort de essentie van onze werkelijkheid uit. Hij zal daarbij laten zien dat vele verwijzingen die we in de Bijbel kunnen vinden opvallend correct blijken te zijn, mits we de principes van Heelheidswetenschap begrijpen. Ook dat zal Johan toelichten.

Wie Johan al eens eerder heeft meegemaakt, die komt zeker (want zijn verhaal is ondertussen flink gegroeid, zowel in de diepte, als in omvang). En wie dat voorrecht nog niet heeft gehad, krijgt hierbij een mooie gelegenheid.

Locatie

Hotel Den Helder, Marsdiepstraat 2, 1784 APĀ  Den Helder

Tijden

Zaal is open vanaf 10.30 uur. De lezing is van 11.00 uur tot 15.00 uur met halverwege een pauze van 12:30 tot 13:00 uur.

Entreeprijs: Gratis

 

powered by: Marcel Oosterbeek