home

agenda

activiteiten en lezingen


wandeling


spirituele boeken


contact


links


Nieuwjaarsboodschap 2006-2007
Oth-channeling door Ellen Rauh
17 december 2006, Almere, Nederland

vorig inzicht

volgend inzicht


Goedemiddag iedereen hier aanwezig.

Weet dat dit een bijzondere dag is. Een afsluiting van een hele cyclus. De volgende keer zullen wij terugkomen in een andere vorm. Laat dit alvast duidelijk zijn.

Wij willen het met jullie hebben over de chaos alom. Wij hadden het vaak over het woordje chaos en rust in tijden van chaos. Lieve mensen, de chaos is aan het escaleren, op allerlei fronten. Wat voor jullie waarneembaar is, is het klimaat, waardoor vele dieren hun oriëntatie kwijt zijn en uit hun normale ritme gehaald worden.

Maar weet dat ook alle mensen uit hun normale ritme gehaald worden. Jullie zekerheden zijn gebaseerd op vaste patronen. Lieve mensen, vaste patronen zullen minder en minder bestaan. Er ontstaan allerlei contactstoornissen, zowel door de elektriciteit, door het uitvallen van mobiele telefoons, door het uitvallen van het internet, zodat jullie niet meer zeker kunnen spelen op deze communicatie. Vele mensen hebben moeite om te verwoorden wat ze voelen en te verwoorden wat ze denken. Ze verwoorden wat ze voelen en een minuut later voelen ze iets anders. Blijf steeds bij je gevoel. Jullie hersenen zijn zich aan het heroriënteren. Er gebeurt zeer veel in jullie zenuwstelsels waardoor jullie verstoorde signalen uitzenden en verstoorde signalen opvangen.


Dit verklaart veel discommunicatieve storingen. Mensen interpreteren boodschappen anders. Dit veroorzaakt verwarring. Het lijkt meer en meer op de geschiedenis van de Toren van Babel. Mensen begrijpen elkaar niet meer en verstaan elkaar niet meer. Als dit om je heen gebeurt, leg het niet bij de ander. Weet dat ook jij verstoorde signalen uitzendt. Een groter deel van jullie hersenen mag en kan mee gaan doen met de volgende fase op Aarde. Hierdoor word je gevoeliger. Je vangt signalen op uit subtielere lagen. En het zal steeds duidelijker worden wie energetisch met elkaar kan communiceren. Telepathisch gedrag zal steeds meer normaal worden en helaas voor jullie de enige zekerheid. Dit schept veel onzekerheid bij alle anderen die hier niet voor openstaan. Zij zullen de chaos als nog groter ervaren. Het wordt steeds belangrijker om je eigen hoogste contact te behouden en in stand te houden. Het is je enige navigatie.

Als er golven van angst of van paniek je overvallen, weet dat het paniek en angst kan zijn van andere delen op Aarde waar jij contact mee hebt. Zelfs al ben je er nooit geweest.

Jullie netwerken zijn aan het veranderen. Omdat jullie subtieler worden en subtielere signalen opvangen, komen jullie in diep contact met zielebroeders en zielezusters die verspreid leven op Aarde. Elk mens incarneert met een hele groep van een zelfde sfeer. Jullie zullen meer en meer contact leggen met deze leden van jouw sfeer en bij deze mensen zal er nooit een storing zijn bij wat voor communicatie dan ook. Jullie spreken dezelfde taal. En zo kun je iemand ontmoeten en er als het ware een dieper contact mee hebben dan anderen die je bij wijze van spreken al vijftig jaar kent.

Dit zijn nieuwe netwerken die steeds belangrijker worden. En dat wil niet zeggen dat je elkaar steeds visueel moet zien. Eén contact is genoeg om de lijn van energie te herstellen. En zo is elk van jullie een middelpunt van een heel netwerk, verspreid over de hele Aarde. Zo zullen jullie steeds meer Aardebewoners worden en niet meer alleen de nationaliteit hebben van een land van herkomst.

Ook met de dieren is dit aan het gebeuren. Er ontstaan massale verhuizingen van diersoorten. Dit was al langer aan de gang. Maar het zal nu gaan escaleren.


Wij hadden beloofd om het uitgebreid te hebben over de atomen in het lichaam. Dit was als het ware de inleiding.


Atomen in het lichaam
Elk van jullie lichamen bestaat uit miljoenen atomen. Elk atoom is een leefwereld op zich. Omdat jullie subtieler worden, wordt de invloed van die kleine atomen in je lichaam steeds groter. Zo kunnen er ineens uit het niets ziektes ontstaan en ineens verdwijnen. Hoe meer mensen zich bewust zijn van de invloed van energie, hoe meer wonderen er kunnen gebeuren. Jullie mentale krachten nemen enorm toe. En die atomen zijn te beïnvloeden door jullie mentale energieën. Doordat een groter deel van je hersenen ter beschikking komt van jezelf, krijg jij een grotere impact op je lichaam. Jij als persoon met jouw kracht en je gefocuste aandacht kan dus atomen beïnvloeden. Hoe jij denkt en hoe jij je voelt, zal dus steeds belangrijker worden.

Wij zeiden het vaak: laat geen etiket op jou plakken. Identificeer je nooit ofte nimmer met welke ziekte dan ook, dan zet je het vast. Accepteer dat je tijdelijk uit balans bent door iets wat ze zo noemen. Het is altijd meer dan die naam. Als de medische wereld meer zou gaan denken vanuit atomen en vanuit de enorme genezende kracht van de mensen zelf, zou er veel meer kunnen gebeuren. Vermijd symptoombestrijding. Ga steeds uit van het hele lichaam.

Als er in een bepaald lichaam verstoringen zijn door bij wijze van spreken duizend atomen is het beter om niet steeds te denken aan die duizend atomen die uit balans zijn, maar activer te denken aan die miljoenen die niet uit balans zijn.


Richt je aandacht op datgene wat in balans is en zo kunnen de andere atomen zich aansluiten en weer in balans komen.

Vele mensen hebben het vermogen om zichzelf te genezen. Als je de klemtoon legt op datgene wat wel in balans is. Maar wat gebeurt er: je bent uit balans, je krijgt signalen van pijn en deze pijn eist jouw aandacht op waardoor de disbalans groter wordt.

Wordt meester van jouw gedachtekracht en laat je niet meeslepen en trekken naar gebieden in je lichaam die uit balans zijn. Als jullie dit proberen met alles wat in je vermogen ligt, als je je gaat trainen in het focussen en gericht denken, zul je merken wat je zelf allemaal kunt bereiken.

Blijf soepel, blijf eigenwijs en blijf wispelturig. Volg jouw gevoel, enkel en alleen als het je brengt naar positieve energie.

Bij geen enkel mens, in geen enkel leven is alles verkeerd. Er zijn altijd facetten in je leven die goed zijn. Ga alles wat niet klopt niet negeren, maar probeer regelmatig de klemtoon te verleggen op datgene wat helemaal ok is. Zo trek je jezelf uit een neerwaartse spiraal en leg je de klemtoon op een opwaartse spiraal en alle atomen in je lichaam zijn hier zeer vatbaar voor.


Elke ziekte ontstaat in de atomen en je bent pas genezen als de atomen genezen zijn. Begin dus bij datgene waar de oorzaak ligt en dat is niet in de cellen maar in de atomen.

Er komt een enorme interesse in de actie en de werking van de hersenen. Steeds nieuwe meetapparatuur, verfijnder afgesteld, zullen dus ontdekken hoe energie werkt en hoe krachtig de werking van energie kan zijn. Dit zal dus niet meer buiten te sluiten zijn.

Het symbool van Oth, Oth en de d, is niet voor niets dit symbool. De Od duidt op de atomen in je energieveld. Vele helderzienden kunnen deze energie waarnemen. Maar vanuit de kosmos en vanuit het Universum is het zeer goed waar te nemen. Hoe meer atomen in je energieveld gevuld zijn met bewustwording, inzicht in ruimere perspectieven, hoe meer deze atomen stralen.

Dit noemen wij in het Universum Verlichting. Jouw verlichting hangt af van hoeveel atomen in staat zijn om licht af te geven. Zo krijg je een uitstraling. En bij het langzaam ontwaken van helderziende waarnemingen, is het eerste wat zichtbaar is, het lichtveld rond een persoon. Dit duidt op de ontwaakte en verlichte Od-energie. Hoe meer licht er in een energieveld aanwezig is, hoe minder disharmonie deze persoon kan verdragen. Hoe gevoeliger je wordt, hoe minder je kunt tegen disharmonie. Ben secuur bij de inrichting van huizen, ben secuur met kleding die je draagt, neem geen genoegen met disharmonie om je heen. Ga niet slapen in een slaapkamer waar chaos heerst. Want je voedt jezelf de hele nacht met chaos.


Het hele volgende jaar zal in het teken staan van het feit dat mensen steeds subtieler worden en steeds gevoeliger worden. Alles gaat steeds sneller en er wordt van jullie gevraagd om je steeds sneller aan te passen en zekerheden te vergeten. Alle zekerheden die jullie zekerheden noemen, zullen onzekerheden worden. De enige zekerheid die je hebt, dat ben je zelf. Jij en je afstemming en jij en je groep waar jij helemaal jezelf bij kunt zijn.

Ga dus meer en meer om in je vrije tijd met mensen waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Zo voeden jullie elkaar alleen al door bij elkaar te zijn. Laat je supporten en ben een supporter van iedereen die je dierbaar is. En de beste support die je kunt geven is mensen steeds terugbrengen naar datgene wat goed is in hun leven. Als je samen op een positieve manier bij elkaar bent, versterk je de energie. Deze energie wordt opgenomen en geabsorbeerd door de atomen en je hele lichaam bestaat uit miljoenen atomen.

Leg de klemtoon dus vanaf nu op de atomen van je lichaam en je zult zien hoe snel iedereen en ook jijzelf weer in balans komen. Er ontstaat een nieuw soort immuniteit. En jullie immuniteit van tien jaar geleden zou niet meer van toepassing zijn nu.

Er wordt van jullie gevraagd om mee te gaan met de escalatie. Accepteer dat er steeds meer chaos komt en steeds meer ziektes ontstaan door de hectische energieën om je heen.

Het enige wat jij kunt doen is rust brengen in jezelf op je eigen manier zodat de atomen rust absorberen en een enorm veld om jou heen uitstralen van rust. Dat is je enige immuniteit tegen energetische storingen, de enige immuniteit tegen alle allergieën die aan het ontstaan zijn door energetische vervuiling.Navigeer op Aarde

Wat verder nog aan de orde zal zijn, is een verdere verandering "in" de planeet Aarde. Wij spraken er de vorige keer al over. Dat de grootste veranderingen op de planeet Aarde op dit moment in de Aarde plaatsvinden. De lagen rond de Aarde zijn klaar. Het nieuwe netwerk, subtiele netwerk rond de Aarde is klaar, waardoor mensen en bewoners gemakkelijker kunnen intunen op hun eigen hogere leiding. Nu is de binnenkant van de Aarde aan de beurt. En alle wichelroedelopers zullen het kunnen bevestigen.

Eerst veranderden de luchtstromingen rond de Aarde. Nu veranderen de stromingen in de Aarde. Wateraders kunnen veranderen van richting. Er ontstaat een totaal nieuw netwerk van leylijnen en dit zal beantwoorden aan het nieuwe netwerk wat rond de Aarde aanwezig is.

Door een nieuw netwerk van leylijnen in de Aarde worden krachtplaatsen die nu slapen, geactiveerd en er kunnen krachtplaatsen op Aarde zijn die gedeactiveerd worden en voor duizenden jaren gaan slapen. Er zullen vulkanen ontdekt worden waarvan jullie niet wisten dat ze bestonden. Sommige vulkanen gaan slapen en anderen worden wakker. Als dit zich voordoet, weet dat het te maken heeft met het nieuwe netwerk van leylijnen. Iedereen die gevoelig is en oude sjamanen die wakker worden, zullen feilloos weten waar nieuwe krachtplaatsen zullen ontstaan. Het zullen vaak krachtplaatsen zijn waar jullie als mens niet kunnen leven en niet lang aanwezig kunnen zijn. Vergelijk het met de Bermudadriehoek. Het is niet aan te raden om je in het midden van deze trechter te begeven.

Ben dus zeer alert en zeer secuur waar je verblijft. Volg je navigatie. Als je je ergens niet prettig voelt, verander van plaats, want omdat je gevoeliger wordt, zijn dit de enige signalen waar je naar kunt luisteren. Vertrouw op je gevoel. Leer de signalen van je lichaam kennen, leer de signalen van je subtiele lichaam kennen en navigeer op Aarde.


Voor iedereen die spiritueel ontwaakt is en besef dat er duizenden mensen zijn die allang ontwaakt zijn maar het niet beseffen. Voor al deze mensen zal er een tijd aanbreken van duidelijkheid. Want jullie zijn niet blind voor signalen, jullie zijn niet doof voor signalen. Maar vele anderen die er altijd van uitgingen dat ze alles zagen, zij zullen beetje bij beetje blind worden. Zij zullen beetje bij beetje doof worden en gedesoriënteerd geraken. En dan zijn jullie de begeleiders.

Ga voor je missie, ga voor je doel en laat je leiden door je eigen hogere regie. Hoe meer je in lijn bent met je eigen hogere regie, hoe meer rust je kunt ervaren en hoe soepeler je leven zal verlopen.

Voel de grote liefde en support van Oth, de Zijnen en al de onzichtbare.

bron:http://oth-channeling.com/nederlands/oth.htm

terug naar boven

 

powered by: Marcel Oosterbeek