home

agenda

activiteiten en lezingen


wandeling


spirituele boeken


contact


links

Joke
Mijn naam is Joke Oosterbeek.
Van jongs af aan heb ik me bezig gehouden met het innerlijk weten. Alleen liet ik me door de omgeving afleiden en ben op een punt gekomen om voorzichtig weer op mezelf te durven vertrouwen. Ik heb de wereld zoals deze mij verteld werd nooit zo begrepen. En ben al een lange tijd bezig met er meer is dan dat, maar heb er nooit een vinger op kunnen leggen.
Inmiddels ben ik in de fase beland dat ik meer en meer met het nieuwe weten in aanraking ben gekomen. Dit heeft me via yoga naar de beurs in Den Helder geleid waar ik Hanny en Glenn heb leren kennen. 
Zij hebben de spirituele beurs opgezet en organiseerden deze twee keer per jaar.
Er komt veel bij kijken. En voor Hanny werd het de tijd om het stokje door te geven. Ze heeft mij in 2009 gevraagd of ik de beurs in Den Helder zou willen overnemen.

In het dagelijkse leven hield ik me op vrijwillige basis bezig met het uitdenken en organiseren van activiteiten.
Ik wil mensen samen brengen zodat zij door het uitwisselen van kennis elkaar (verder)  helpen groeien.
Hanny en Glenn kwamen op het juiste moment om mij de mogelijkheid te geven om mijn ideaal te kunnen uitvoeren.
In dezelfde periode kwamen wij bij een contact middag met Anneke de Koning in contact. Zij heeft tot 2009 beurzen georganiseerd in de Noordkop.
Graag wilde ik met haar meelopen om te ervaren hoe zij de beurzen organiseert.
Op dat moment liep zij met het idee om haar beurzen over te doen zo dat zij meer tijd kan stoppen in andere activiteiten.
Zo kregen we de mogelijkheid om twee beurzen van Anneke over te nemen.
Met elkaar hopen wij de beurzen voort te zetten voorzien van een eigen sausje.
Wij staan voor groei in bewustwording, spiritualiteit en gezondheid. Deze formule is breder dan spiritualiteit alleen en we hopen op deze manier een groter publiek te kunnen bereiken.


Marcel

Mijn naam is Marcel Oosterbeek (1963) geboren en getogen in Den Helder, getrouwd en verwend met twee prachtige kinderen.
Aan het eind van het vorige millennium werd ik ervan bewust dat er meer was dan alleen het zichtbare. Ik besloot daarom in in 2000 een Reiki 1 opleiding volgens het oorspronkelijke Usui System of Natural Healing te volgen bij Ton Driessen in Beneden Leeuwen.
Om meer inzicht te krijgen hoe mijn communicatie werkt en om meer aan te sluiten op de wijze van communiceren van anderen heb ik in 2004 een practicioners opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gevolgd bij Zumaya in Alkmaar.
In 2008 besloot ik om de volgende stap te maken in mijn ontwikkeling. Na ongeveer een jaar gesnuffeld te hebben bij diverse seminars en trainingen ben ik bij Health Balance terecht gekomen voor de opleiding tot Life Coach die ik succesvol heb afgerond. Voor extra verdieping heb ik aansluitend de opleiding Coach de Coach gevolgd.

Met al deze kennis en ervaringen op zak ben ik nog steeds kritisch. Ik denk nog vaak in: eerst zien dan geloven, al komt nu wel meer naar voren dat het ook kan zijn: eerst geloven en dan zien. Het blijft voor mij een zoektocht naar waarheid en gevoel, waarbij mijn drang om bewijs te vinden gelukkig een minder prominente plaats in neemt dan vroeger. Met andere woorden, ook ik ben maar een mens met zijn twijfels en onzekerheden. De activiteiten van Agaphe helpen mij bij mijn zoektocht naar wie ik altijd al was.

Ik vind het leuk om de website en het technische deel van de Nieuwskrant te verzorgen. Ik sta Joke bij met woord en daad bij de organisatie van de beurs en het festival.

Wij zijn heel blij dat wij mogen rekenen op de hulp en ondersteuning van Daniëlla en iedereen die helpt bij het verspreiden van onze nieuwskrant, folders, posters en e-mail.

 

in memoriam: Hanny Boertjes 21 maart 1945 - 24 februari 2012

 

powered by: Marcel Oosterbeek